Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi

21 Kasım 2017, Salı 142

Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programı, 11-19 Kasım 2017 tarihlerinde Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi.

Bilgilendirme, uygulamada karşılaşılan sorunların tespiti ve değerlendirilmesi, dikkat edilecek huşuların belirlenmesi ve uygulama birliği saplayarak kurumsallaşmanın gerçekleştirilmesi gibi amaçlar çerçevesinde düzenlenen eğitim programda, “daire başkanı, fakülte, enstitü, yüksekokul sekreteri ve şube müdürü” kadrolarındaki personele yönelik bilgilendirme seminerleri ve sunumlara yer verildi.

Hizmet İçi Eğitim Programında; “Personel İşleri Mevzuatı ve Uygulaması”, “Tahakkuk ve Taşınır İşlemler Mevzuatı ve Uygulaması”, “Halkla İlişkiler, İletişim ve Meslek Etiği” ile “Öğrenci İşleri Mevzuatı ve Uygulaması” gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.